Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lustrumweekend – Hoffelt, Luxemburg

28 juni 2019 - 1 juli 2019

Het is ons tweede lustrumjaar en dat betekent dat we naast de jaarlijkse studiereis óók nog eens op lustrumreis gaan, YES! De Lustrumcommissie is al een tijdje bezig om deze supervette verjaardagsreis te plannen en we houden met álles rekening. Het zal een lang weekend weg worden (van vrijdag t/m maandag) en zal plaatsvinden in het mooiste weekend van het jaar, namelijk: 28 juni t/m 1 juli.

In dit mooie weekend gaan we naar het plaatsje Hoffelt; Luxemburg en we gaan hierheen met een aantal busjes. De kosten van de reis zijn €159 en zullen inclusief reis, vervoer, verblijf, ontbijt, lunch, diner & activiteiten zijn.
Via deze link kan je je aanmelden voor dit prachtige weekend: https://goo.gl/forms/9QcKIp5rEm5itP7r2. VOL = VOL. Aangezien een lustrum om de 5 jaar is, ga je dit niet nog een keer mee maken. Dus bijzijn is meemaken!

Tijdens deze lustrumreis zullen we natuurlijk feesten en proosten op onze verjaardag, leuke activiteiten doen en de omgeving verkennen voor de mensen die dat willen. In de loop van de maanden zullen wij wat activiteiten verklappen, maar tot nu toe blijft dat nog even een verrassing. Wij pakken uit, het enige dat jij hoeft te doen is inschrijven en inpakken!

Gegevens

Begin:
28 juni 2019
Einde:
1 juli 2019
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/2285588921686651/

Locatie

Hoffelt, Luxemburg
Luxembourg + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *